Travel

Bij Blauw

De vlucht was een beetje een tegenvaller. De stoelen zijn krap (of mijn kont is te dik) en ik zat naast een behoorlijk grote man die ook ergens z’n armen kwijt moest. Een beetje als een haring in een ton maar dan met beenruimte. Waar een haring dan weer niks aan heeft. De service was door Corona beperkt. Iedereen kreeg dezelfde flauwe pasta met tomatensaus, een pasta salade (dus een bom aan koolhydraten). Het toetje was wel heel lekker. En na een slokje rode wijn wist ik het al. Zuid Afrikaans en daar houdt Brietje niet van. Maar goed dat is een kwestie van smaak. Daarna kregen we een plastic zak met een blikje cola, muesli reep, stukje kaas, crackers en een geplette muffin. Nou ja, boeien want het is niet anders.

We zijn vrij snel uit het vliegtuig en pakken de taxi naar ons hotel. Bij Blauw, in een nieuwe wijk in Pietermaai, Willemstad. Dat ziet er leuk uit! En we hebben een groot terras met uitzicht op zee!

Er is eigenlijk niet echt een kast dus koffers uitpakken hoeft niet.

We gaan meteen naar het restaurant. Er staat een lekker windje en Plien, die ons ook heeft ingecheckt, zegt dat we een tafeltje mogen kiezen. We bestellen eerst een groot glas water. En daarna een flesje witte wijn. En merken ook hoe moe we zijn. We bestellen wat lekkers van de kaart en genieten van het geluid van de golven die tegen de rotsen slaan. Tegen 20.00 uur zijn we moe en voldaan en na een lauwe douche springen we in een zalig bed. Ik slaap al voor ik mijn kussen raak. Welterusten!

2 Reacties