Barcelona 2020

Eerder terug

We hebben het ontbijt in ons porno hotel op en gaan dan richting de Penedes. Wederom een mooi gebied. Van de wijnwinkel hier beneden hebben we de tip gekregen om naar celular Mas Rodo te gaan. Wat een mooie wijngaard. We zoeken alles af maar alle deuren zijn dicht. Ze zijn helaas gesloten. Wel wat mooie foto’s gemaakt.

Ondertussen zoeken we in de dorpjes naar een cafeetje voor koffie maar we zien van alles maar geen enkel cafeetje. Ondertussen hebben we ook de bevestiging gekregen dat ze vrijdag onze airco kunnen repareren. Ze komen rond 10.00 uur. Een snelle rekensom maakt dat we dan wel heel vroeg weg moeten. We besluiten een dag eerder terug te gaan naar Barcelona. Een half uurtje later zijn we in het hotel en pakken onze koffers. We besluiten naar Sitges te rijden en daar te lunchen en nog even naar het strand te gaan.

Als we deze overheerlijke pecorino met truffel en kroketjes op hebben, gaan we naar het strand. Er staat een hoop wind van zee en het is rustig op het strand. En er hangt een gele vlag. Volgens Ingo zijn er dan kwallen. Ik verdenk hem ervan niet het water in te willen dus ik check even bij Google. Dat dacht ik al! Luid mopperend gaat hij de zee in. Ik ga meteen koppie onder maar ik vind dat altijd wel leuk. We krijgen bedjes voor een prikkie dus dat is weer mazzel! Tegen 18.00 uur rijden we weer richting Barcelona. We brengen de auto terug en gaan naar huis. Ook weer heerlijk om thuis te zijn! We hangen de nieuwe lampjes aan het balkon en er speelt een bandje beneden. Hoe gezellig is dit!

2 Reacties

  • Jan en Miranda

    Zoals je weet zijn wij ook even weg geweest met Angela en John, weliswaar in eigen land maar heerlijk gehad. Nu op de terugweg je blog ah lezen. Jullie hebben weer mooie dingen beleefd en gezien 😄. Het is in deze tijd ook een spannende onderneming maar het is weer een mooi verhaal geworden! Wens je met Els en de meiden een mooie week toe en kijk weer uit naar je verhalen 😘