Travel

Opgepast, antiek!

We hebben ontzettend veel geluk met het weer! Dat maakt of breekt je vakantie. Ik heb ondertussen het idee dat ik al weken weg ben. Dat komt omdat we veel doen. Haha, wanneer eigenlijk niet?
Gisteren zijn we eerst nog even Deventer ingelopen en hebben de koek van Bussink geproefd. Ik ben dol op ontbijtkoek dus dat was goed besteed!
Wat een leuke stad is Deventer! En vooral de omgeving. Eigenlijk is Nederland best mooi maar absurd duur! Het is niet te doen als je er goed over nadenkt om hier vakantie te houden. Tuurlijk kom je met een picknick een heel eind maar het blijft een duur vakantieland!

We pakken de fietsen weer op de auto en rijden naar Mooi Rivier ons volgende hotel. Dat zou in Dalfsen moeten liggen maar ligt er een kilometer of 5 vandaan. Het hotel ligt aan de Vecht en die stroomt hier voor langs. Het enige wat je hier hoort zijn vogels en koeien en wat je hier vooral ziet is veel antiek! Je hebt van die kleurloze setjes die in 50 shades of beige gekleed gaan. En als ze een bloedgeile dag hebben laten ze hun sokken uit de sandalen. Of kleurrijk antiek met rode broeken, gekleurde overhemden en hippie Nikes eronder. Met antiek moet je opletten want ook al zijn ze gemiddeld een jaar of 20 ouder, op een of andere manier staan ze ineens voor je bij het buffet. Of pakken je (picknick)tafeltje. Ze zijn je sneller af bij het zoeken naar de weg want ze hebben hun mobiel met kaart gemonteerd op de fiets. Kortom ze zijn goed voorbereid! En geef ze ongelijk! Dit is precies de reden dat ik nu nog niet in Nederland op vakantie wil, het is een prima land om op latere leeftijd te bezoeken. Dus nu ik nog een beetje fit ben maar wilde avonturen opzoeken ergens op een tropisch eiland of een andere uithoek van de wereld. En als we 20 jaar verder zijn, trekken we Nederland door. Misschien wel per eend en Ingo in een rode broek en sandalen zonder sokken (want we hebben vast een bloedgeile dag). Ik in mijn roze fleece trui, een afritsbroek en een strooien hoed. Wie zal het zeggen!

2 Reacties