Travel

Picanto


We zijn voor 06.00 uur al wakker en ik loop in mijn negligé (en ontploft haar) over het dakterras. Heerlijk deze temperatuur en die wind. Vannacht met de airco aan, kreeg ik het koud. Maar toen we hem een tijdje uit hadden slaan, voelde ik me net een stuk suddervlees. Pfff, dus de deur open en lekker naar buiten.

Tegen 7.30 uur lopen we al buiten op zoek naar een ontbijtje. Het is nu al bloedheet! In een van de zijstraatjes vinden we een tentje ‘Ginger’ en gaan daar ontbijten. Na de koffie trekken we langzaam bij. Het is rustig, de tafeltjes staan allemaal keurig uit elkaar en het voelt heerlijk om hier in alle rust te zitten. Daarna lopen we Willemstad in maar alles is nog dicht. Logisch want het is nog vroeg. We zijn nog een beetje suf dus gaan aan de haven zitten en nemen nog een iced coffee. Tegen 09.45 uur is nog alles dicht (ik wilde zonnebrand crème kopen). Er staat al wel een rij voor het casino! Wel kopen we een paar vrolijke kaarten die we lekker old skool gaan posten. Dan wordt ons gezegd dat alles dicht is omdat het een nationale feestdag is!

Als we bij het hotel zijn en wifi hebben, regelen we een autootje. En witte Kia Picanto. Die wordt rond 13.00 uur gebracht. Ingo heeft geen rijbewijs mee dus ik ben deze week de chauffeur. We besluiten om eerst naar de super te gaan. Een knettergrote Albert Heijn die kennelijk van meneer van Tweel is, want zo heet deze super. Dus we slaan wat fruit, bekertjes, kaas, wijn, chips, zonnebrand, waxinelichtjes en een aansteker in. Daarna rijden we naar Pirate Bay. Een leuk beschut baaitje waar vooral locals zitten. Het doel van deze vakantie is om zo weinig mogelijk Nederlanders tegen te komen;). Als we op een bedje zijn neergestreken, lees ik een boek over Jordanië en Ingo lees Millenium 6, vast een vrolijk verhaal over ‘zij die gaat sterven’. Maar uiteraard springen we eerst in zee! Heerlijk! 

2 Reacties

  • Marieke

    Oh wat heerlijk! Lekker naar de zon. En doe je de groetjes aan Gerard? (Ervan uitgaande dat je hem gaat bezoeken 😂).