Travel

Story en Telegraaf

Het is echt veel te heet om de hele dag op het strand te liggen dus doen we wat cultureels in de ochtend en gaan daarna naar het strand.

Het blijft zoeken naar een goede koffietent. Ik probeer weer wat en lees dat ze goede koffie hebben bij Koffie Kaatje. En dat zit in voormalig landhuis Zuikertuin. En nou komt de grap, je moet je rot zoeken om iets van het landhuis terug te vinden want het is een gelikte shoppingmall met allemaal fancy winkels! Hebben we zo niks te zoeken. Koffie Kaatje is een gedateerde tent en weinig bijzonder. Wel vriendelijke bediening! Er lag veel leesvoer waaronder de Telegraaf en de Story. Dus ik ben helemaal bij als het gaat tussen de ruzie met Frank en Rogier. En wees de eerlijk, had ik niet willen missen! Gelukkig zat er een Bruna zodat Ingo een boek kon kopen omdat zijn e-reader nog in Barcelona ligt. En dan met gierende banden weg wezen hier!

Op naar  Kas di Pal’i Maishi,  een kunuku huisje (kunuku betekent plantage). Het is een klein openluchtmuseum. Maar hier aangekomen blijkt het gesloten. Toch jammer. Dan rijden we door naar Cas Abou. En wat een prachtige baai is dit ook weer! En het is bewolkt, een verademing (haha) want bij het minste of geringste zweet je je een ongeluk. Ingo gaat snorkelen. We blijven hier tot 17.30 uur en rijden dan terug. We maken een tussenstop bij een tentje waarvan lijkt dat ze koffie hebben. En het is nog lekkere koffie ook! Dan rijden we toch weer in het donker terug maar het is niet anders. 

‘s Avonds eten we in Punda bij een Italiaan. Het is nog steeds 31 graden en er staat geen zuchtje wind. We lopen in Antilliaans tempo naar huis.

Eén reactie